Català / Español  ·  TEL. 937 255 680 · EMAIL secretaria2@col-jesus-salvador.net
Català / Español  · 

Notícies

L'ESCOLA EN CONFINAMENT 4

14-05-2020
Família-escola

CICLE MITJÀ PREPARANT UN VIATGE PEL MÓN

 

1r vídeo. L'alumnat de CM està fent el projecte "On anem de vacances". Durant tots aquests dies hem estat planificant el nostre viatge: hem creat el nostre passaport, hem comprat el bitllet d'avió i hem reservat l'hotel. També hem investigat el temps que fa allà, hem situat la ciutat on anem en un mapa del món, hem estat preparant el check-in en anglès per quan arribem a l'hotel i hem buscat músics i instruments típics del país

Ara, però, ha arribat el moment que estàvem desitjant: ENLAIRAR-NOS!!! En aquests moments estem sobrevolant Barcelona direcció NY, Paris, Londres i Roma. 

2n vídeo. Els alumnes de 3r han fet un vídeo súper original dedicat als mestres i a les mestres. En aquests moments estan repartits en diferents ciutats del món i estan visitant molts museus d'art. Com a mostra d'aquestes visites han volgut representar mitjançant un increïble vídeo diferents obres d'art que han anat veient. Els quadres representats han quedat fantàstics! Sou uns artistes!! Gràcies per aquest regal!

6è ES SUMA AL REPTE 14

Els nens i nenes de 6èA ens sumem al repte número 14, però aquest cop ho fem d'una manera una mica diferent... Units fem força! 
 
1R ESO L'AVENTURA DELS JJOO
 
   
Els alumnes de 1r d'ESO en les àrees d'EF i Informàtica estan vivint una aventura olímpica. Per mitja de la gamificació i la plataforma ClassCraft, cada alumne forma part d'un equip. Són guerrers, mags o curanders, en la que posem a prova cada setmana el dominin de diferents eines digitals mentre que, a través del joc, aprenent diferents coses dels JJOO antics i moderns. Arribem al final de la primera missió i us deixem un parell d'exercicis.
 
 

Xarxes socials: